0
Under review

I can't add a new user story after some time without activity

Roberto Hernández 8 years ago updated by Matthew O'Riordan (Founder) 8 years ago 2
After some time (maybe 15 minutes) with not activity, for example in a break to eat, when I return to my computer and try to add a new User Story, i can't , because the button disappers, and I need to reload the page.

Answer

Answer
Under review
Hi Roberto

Please see this post, http://easybacklog.userecho.com/topic/93299-sometimes-new-story-button-disappears/.  We had this issue some time back, but we managed to finally replicate the issue, identify the problem and fix it.  However, it's worrying to hear that somehow you have experienced this issue again.  I have checked with the developers, and there is no code that runs after a period of inactivity, so it's very odd that you say the button disappears after some time.  We will run some tests locally to see if we can replicate the issue again, but I somehow think that the problem was more likely to be triggered by an action as opposed to just leaving the browser open.

I know this is a pain for you, but would you mind seeing if you can replicate the issue again and tell me the steps we can follow to replicate it?

Can you make sure you post in here if you see this problem again as then we'll know it's not a once off?

And also, can you tell me what browser and OS you are using?

Thanks,
Matt
Answer
Under review
Hi Roberto

Please see this post, http://easybacklog.userecho.com/topic/93299-sometimes-new-story-button-disappears/.  We had this issue some time back, but we managed to finally replicate the issue, identify the problem and fix it.  However, it's worrying to hear that somehow you have experienced this issue again.  I have checked with the developers, and there is no code that runs after a period of inactivity, so it's very odd that you say the button disappears after some time.  We will run some tests locally to see if we can replicate the issue again, but I somehow think that the problem was more likely to be triggered by an action as opposed to just leaving the browser open.

I know this is a pain for you, but would you mind seeing if you can replicate the issue again and tell me the steps we can follow to replicate it?

Can you make sure you post in here if you see this problem again as then we'll know it's not a once off?

And also, can you tell me what browser and OS you are using?

Thanks,
Matt
Hi Matthew thanks againg, I was using again the backlog and happend again, unfortunately I did not realize what i did before, because I was writting some new User Story, and suddenly the button disappeared.

I was usign Windows 7, with Firefox 12, the last time was in other pc with Windows 7 and Chrome.

The problem is that the

<li class="actions">

<a class="new-story" href="#new-story">Add story</a>

</li>
literally disappears from the code, I check the html code whit firebug.

 

Yup, there is some code which removes the add story button during dragging and then adds it back after dragging.  I can only think that this is somehow triggered by a drag event as no other code removes the add button.  We'll do some investigation into this as it's an odd problem that I thought we had fixed.


Sorry for the hassle.